Întrebări frecvente

  • Home
  • Întrebări frecvente

1. Pentru a cumpara trebuie sa-mi fac cont pe acest site?

NU. Insa este recomandat sa va creati un cont pentru a va tine evidenta tuturor comenzilor si a putea urmari in ce stadiu se afla fiecare (preluata, livrata etc). Va puteti crea contul inainte de a comanda, accesand sectiunea „Contul meu” , sau la finalizarea comenzii, bifand optiunea „Creați un cont?” atunci cand introduceti detaliile de facturare din sectiunea „Comanda” .

2. Cum primesc produsele comandate de pe acest site?

Daca sunteti din Tulcea, completati cu atentie codul postal corect si in momentul finalizarii comenzii aveti posibilitatea de a opta intre doua variante: „forfetar” (trimitere prin curier) sau „preluare locala” (ridicare de catre client direct de la sediul nostru). Daca sunteti din tara, aveti numai varianta „forfetar”, adica noi va vom trimite produsele prin curier la adresa specificata de dvs.

3. Pot primi factura pe firma pentru produsele cumparate de pe acest site?

Bineinteles. Tot ce aveti de facut este ca la plasarea comenzii sa completati campul „Nume companie”, iar la rubrica „Note comanda” sa treceti adresa sediului social, numarul de la Registrul Comertului si CUI ale firmei pentru care doriti factura.

4. Cum platesc?

Momentan metodele de plata pe care vi le oferim sunt: ramburs, adica in numerar la curierul care va livreaza coletul sigilat la adresa specificata de dvs, si virament, adica prin transfer bancar in contul nostru specificat in comanda, inainte de a va trimite produsele prin curier. Daca doriti sa ridicati produsele comandate pe site direct de la sediul nostru, veti face plata in numerar sau cu cardul in magazin. In viitor intentionam sa introducem si plata cu cardul online.

5. In cat timp primesc produsele comandate de pe acest site?

In mod normal, putem onora comenzile din tara in maxim 3 zile lucratoare, iar pe cele din Tulcea in maxim 1 zi lucratoare.

6. Ce fac daca nu imi place produsul livrat?

Daca dupa deschiderea coletului nu sunteti 100% satisfacut de ceea ce ati gasit inauntru, aveti la dispozitie 24 de ore pentru a ne solicita in scris si telefonic preschimbarea acestuia cu un produs similar de pe site-ul nostru, platind sau primind inapoi eventuala diferenta de pret. Expedierea produsului pe care doriti sa-l schimbati se va face pe cheltuiala dvs, iar transportul noului produs ales va costa exact cat transportul primului produs comandat.

Daca sunteti client persoana fizica si doriti sa restituiti produsul in starea in care l-ati primit pentru a va rambursa integral pretul pe care ni l-ati platit, aveti la dispozitie, conform legii, 14 zile din momentul primirii coletului in care ne puteti solicita acest lucru, fara a fi obligati sa ne furnizati niciun motiv. In acest caz va rugam sa ne trimiteti acest formular completat (copy/paste). Costul trimiterii produsului inapoi va fi suportat de dvs, iar contravaloarea produsului returnat o veti primi in termen de 14 zile de la primirea de catre noi a formularului completat (cu conditia ca in acest termen sa ne expediati si produsul pe care nu-l mai doriti).

7. La preturile afisate pe site se mai adauga si alte costuri (de ex. transport)?

Toate preturile produselor contin TVA, iar costul pentru transportul coletului pana la adresa aleasa de dvs. este afisat separat la calculul pretului final, astfel ca veti fi pe deplin informat de pretul total pe care il aveti de plata inainte de plasarea comenzii. Pentru aceasta trebuie doar sa completati cu atentie codul postal corect. Daca sunteti din Tulcea si optati pentru varianta „preluare locala”, veti ridica produsele personal de la sediul nostru si nu veti mai plati nimic pentru transport.

8. Pot primi produsele la o alta adresa decat cea care doresc sa fie trecuta pe factura?

Desigur. La finalizarea comenzii apare optiunea „Livrezi la o alta adresa?” care va permite sa o bifati si apoi sa completati datele pentru adresa de livrare a produselor comandate. De asemenea, implicit va mai aparea si campul „Note comanda” in care optional puteti trece indicatii pentru livrarea cat mai exacta (de ex. ore intre care se afla cineva acasa, etc).

9. Pot cumpara produse en gros de pe acest site?

Desigur, daca aveti o firma si sunteti interesat sa achizitionati o cantitate mai mare din produsele noastre, va putem oferi preturi cu discount. Pentru negociere va rugam sa luati legatura cu Managerul General Spiru Valentin, tel. 0744 333 614, email spiru.valentin(@)spiru(.)eu .

10. Locuiesc in strainatate. Pot primi si aici produsele comandate?

Da. Pentru aceasta trebuie mai intai sa luati legatura cu Managerul General Spiru Valentin, tel. 0744 333 614, email spiru.valentin(@)spiru(.)eu pentru a va calcula pretul transportului produselor pana in zona dvs. Comanda va fi livrata numai dupa primirea in contul nostru bancar a contravalorii produselor comandate si a transportului aferent.