Servicii

Spiru Electra este un brand pe piata dobrogeana a serviciilor de cea mai inalta calitate din domeniul energetic, beneficiind, printre altele, de standardul ISO 9001/2015 privind managementul integrat al calitatii si avand toate dotarile necesare, incepand cu PRB (platforma ridicatoare cu bena) cu brat de 18 m.

Protectia mediului inconjurator se afla constant in centrul preocuparile noastre, de aceea una dintre principalele linii de business este cea a energiei regenerabile, cu solutii ieftine, pe termen lung, prin care punem la dispozitia clientilor produse certificate, cu randament ridicat. Echipa noastra de profesionisti proiecteaza si monteaza panouri solare presurizate si nepresurizate.

Avand o experienta vasta in domeniul confectiilor de fier forjat, firma noastra va pune la dispozitie o echipa tanara si  dinamica, care se poate deplasa, fara nicio obligatie, la domiciliul dvs pentru a va ajuta sa va alegeti modelul dorit din catalogul nostru sau pentru a crea un model personalizat.

In concluzie, SC SPIRU ELECTRA SRL asigura urmatoarele servicii:

I. IN DOMENIUL ENERGIEI ELECTRICE

  • proiectare si executie de instalatii electrice de JT, MT si IT (de joasa, medie si inalta tensiune);
  • executarea si modernizarea retelelor de iluminat public;
  • consultanta, proiectarea si intocmirea documentatiei necesare instalatiei electrice interioare;
  • bransarea consumatorilor, persoane fizice sau juridice, la retea;
  • consiliere in vederea obtinerii de avize si autorizatii.

II. IN DOMENIUL ENERGIILOR REGENERABILE

  • intocmeste proiectul tehnic si monteaza panouri solare;
  • intocmeste proiectul tehnic si monteaza panouri fotovoltaice;
  • intocmeste proiectul tehnic si monteaza sisteme eoliene;
  • obtine avize si autorizatii.

In cadrul programului CASA VERDE ne ocupam de instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energia regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire. SC SPIRU ELECTRA SRL ofera servicii privind intocmirea proiectelor si depunerea dosarelor in vederea obtinerii finantarii.

Finanţarea se acordă după cum urmează:

–          instalarea pompelor de căldura – 8000 lei;

–          panouri solare – 6000 lei;

–          instalaţie de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere şi silvice – 6000 lei.

III. IN DOMENIUL CONFECTIILOR DE FIER FORJAT

  • realizeaza diverse produse din fier forjat cum ar fi: porti, garduri, imprejmuiri, balustrade interioare si exterioare, confectii metalice, mobilier de interior si de gradina, decoratiuni interioare, balcoane, grilaje, mobilier bar-restaurant, scaune, mese etc.

Ideile dumneavoastra pot deveni realitate prin noi.