Programul Casa Verde

  • Home
  • Programul Casa Verde

Program Casa Verde - Sisteme Fotovoltaice

Prin programul casa verde sisteme fotovoltaice beneficiati de programul de finantare nerambursabila prin AFM (Agentia Fondului de Mediu) daca sunteti persoana fizica cu rezidenta in Romania, proprietar de casa/imobil/teren, suprafata acoperisului/terenului sa fie minim 20 mp unde se vor monta panourile fotovoltaice.
Suma nerambursabila din partea statului Roman este de maxim 20.000 Ron, proprietarul are de finantat doar 10% (2222 lei). Sistemul poate fi si mai mare dar poate reduce costul total al investitiei cu 20.000 lei nerabursabili.

Cu o investitie minima de 22.222 lei instalati un Sistem Fotovoltaic complet, suficient pentru autoconsumul unei familii, iar astfel o sa deveniti independenti energetic pe timpul zilei, surplusul de energie putand sa-l revindeti in reteaua nationala la distribuitori cu posibilitatea compensarii, adica ce livram ziua consumam noaptea.

Pentru un Sistem Fotovoltaic cu o putere instalata mai mare investitia personala ramane foarte mica in comparatie cu facturile de energie electrica actuale, pentru urmatorii 25 de ani economiile vor fi considerabile.

Instalarea si TVA-ul sunt incluse in pret.

SPIRU ELECTRA va ofera suport in vederea obtinerii finantarii si va pune la dispozitie electricieni profesionisiti, avizati ANRE.