Parteneri si produse

  • Home
  • Parteneri si produse

SC SPIRU ELECTRA SRL a dezvoltat relatii durabile cu parteneri renumiti precum  PHILIPS, SCHNEIDER ELECTRIC, MOELLER, ABB, 3M, KOPOS ELECTRO, CHORUS ELECTRIC, SCHRACK TECHNIK, Delphi ELECTRIC pentru a raspunde rapid si eficient la cerintele clientilor.

In showroom-ul situat pe strada Debarcaderului nr. 5, Tulcea (pe dig, langa unitatea militara), in magazinul din strada Progresului nr. 20, Tulcea (in spate la Tridentul mic) si in magazinul nostru online se comercializeaza:

aparate de masura si control, cabluri electrice si prelungitoare, intrerupatoare si comutatoare, instalatii necesare pentru conexiuni TV si UTP, surse si corpuri de iluminat, doze si dulii, piese scule si unelte, prize si rame, senzori, toate tipurile de sigurante, panouri solare si surse de incalzire conventionale, stechere, sonerii, variatoare de tensiune, trasee de cabluri si toata gama de accesorii necesare realizarii unei retele electrice calitative.

PRODUSE DIN FIER FORJAT

  • porti, garduri, imprejmuiri,  balustrade interioare si exterioare, confectii metalice, mobilier de interior si de gradina, decoratiuni interioare, balcoane, grilaje, mobilier bar-restaurant, scaune, mese.

In toate punctele de lucru deschise, se pot face comenzi pentru:

KITURI SOLARE PENTRU PREPARAREA APEI CALDE MENAJERE (tuburi colectoare presurizate si nepresurizate)

KITURI FOTOVOLTAICE

KITURI EOLIENE

SISTEME INTEGRATE (eolian + fotovoltaic)

CENTRALE EOLIENE

SISTEMUL CASA INTELIGENTA (Smart House)